Sprint 8 afgerond

Sprint 8 afgerond

Gedurende de afgelopen sprintperiode is sprint 8 gerealiseerd. Tijdens deze sprint stonden 3 onderwerpen centraal:

  • het ontwikkelen van monitoring & routing van het ontkoppelpunt;
  • het vullen van de stamtabellen;
  • het implementeren van de stamtabellen.

De ontwikkelaars zijn daarnaast bezig geweest met het ontwikkelen van de beheerdersomgeving voor de instellingen. Het eerste deel van de omgeving is inmiddels gebouwd; hier zal de komende maanden nog verdere invulling aan worden gegeven. In deze presentatie is een overzicht te zien van wat er in deze sprint is gerealiseerd. Mensen met een beperking worden ook in Het Nieuwe Studielink ondersteund door speciale functionaliteiten in de applicatie. Door te werken volgens de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) zal aan diverse richtlijnen worden voldaan zodat ook mensen met een beperking (zowel studenten als instellingsmedewerkers) goed met de applicatie kunnen omgaan.

Benieuwd naar het vervolg? Lees meer over de vooruitblik naar sprint 9.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *