Sprint 9 afgerond

Sprint 9 afgerond

Op 21 februari is sprint 9 afgerond. In sprint 9 stond het onderwerp “Bericht in beeld” centraal. Er zijn tijdens deze sprint verschillende ontwikkelingen doorgevoerd die te maken hebben met het berichtenverkeer in Studielink. De focus lag hierbij met namen op de berichtenuitwisseling tussen het Student Informatie Systeem (SIS) en Studielink.

Ook is er gewerkt aan de autorisatie/authenticatie in Studielink. Het is nu dan ook mogelijk om in Het Nieuwe Studielink in te loggen, er kan door de instelling geverifieerd worden of het account actief is en welke rechten er bij het account horen. Indien een student account extra rechten krijgt toegekend, dan kan de student al na enkele minuten gebruik maken van deze extra functionaliteiten.

Ook in het dashboard voor studenten zijn duidelijke ontwikkelingen geweest. Er wordt in het dashboard een tabel weergegeven die inzicht geeft in het berichtenverkeer. Alle berichten worden in deze tabel getoond, waarbij ook het verstuurde bericht als het antwoord daarop te zien is.

Nieuwsgierig naar de stand van zaken? In deze presentatie zijn de nieuwe ontwikkelingen van sprint 9 weergegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *