Sprint 12 afgerond

Sprint 12 afgerond

Gedurende de afgelopen weken is hard gewerkt aan de ontwikkeling van sprint 12. Binnen sprint 12 is er gewerkt worden aan de inrichting van het collegejaar door instellingen. De instelling heeft binnen Het Nieuwe Studielink de mogelijkheid om profielen aan te maken, welke binnen een collegejaar gekoppeld kunnen worden aan opleidingen. Op deze wijze wordt de inrichting van een nieuw collegejaar een overzichtelijke activiteit.

Daarnaast is er gewerkt aan de front office van de studenten. Bij het selecteren van een opleiding krijgt de student de mogelijkheid om te zoeken en te filteren.

In deze presentatie wordt weergegeven wat er in sprint 12 ontwikkeld is.

2 reacties

 1. N.av. presentatie sprint 12: wanneer er geen instellingsvragen zijn wordt er een tussenscherm getoond (tekst “Er zijn op dit moment geen vragen” … oid). Dit is onnodig. Je zou bij het ontbreken van instellingsvragen ook gewoon naar het daaropvolgende scherm kunnen springen.

  Mvrgr/Renzo Kooi (Progress.NET)

  1. Dank je wel voor je reactie Renzo, ik stuur deze door naar de Product Owner!

   Groet,
   Cindy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *