Sprint 13 afgerond – Back to the Future

Sprint 13 afgerond – Back to the Future

Sprint 13 heeft de titel Back to the Future gekregen, omdat een belangrijk onderdeel van deze sprint het tijdreizen was. Door de functionaliteit tijdreizen te gebruiken kunnen instellingen zowel terug- als vooruit kijken in de Studielink applicatie. Daarnaast zijn de referentietabellen succesvol ingelezen en heeft er een redelijk grote datamigratie plaatsgevonden.

Een ander belangrijk onderwerp van deze sprint was het ontkoppelpunt, waar alle instellingen in het derde kwartaal van dit jaar op zullen aansluiten. De huidige leverancier CACI is inmiddels aangesloten op het ontkoppelpunt, net als twee SIS-leveranciers. Deze aansluiting verliep zonder problemen. Momenteel wordt gewerkt aan de aansluiting van drie andere SIS-leverancier en een instelling op het ontkoppelpunt. Om het hele proces te kunnen testen wordt een testomgeving ingericht voor CACI, QDelft, SIS-leveranciers en instellingen.

Tevens zijn gedurende sprint 13 alle vakken (in diverse talen) toegevoegd aan de database. Het is nu dan ook mogelijk om de vakken te koppelen aan de vooropleidingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *