Einde sprint 16 – welkom sprint 17!

Einde sprint 16 – welkom sprint 17!

Op dinsdag 18 juli jl. is sprint 16 afgerond. Deze sprint, die de naam “DigiD en Beheer” droeg, had drie subonderwerpen:
– inloggen met DigiD
– SKC
– Dashboard instellingen

Er is tijdens deze sprint met name gebouwd aan de functionaliteit ‘inloggen met DigiD’, maar ook de functionaliteit ‘Inrichten Studiekeuzecheck’ kwam aan bod. Daarnaast is er verder gegaan met de bouw diverse onderdelen van het Dashbord instellingen.
Aan de achterkant zijn er een aantal technische verbeteringen aan de applicatie doorgevoerd. Samen met DUO zijn de eerste stappen voor de aansluiting op Studielink gezet. Ook met andere ketenpartner IND is er overleg gevoerd over de aansluiting en de implementatie/migratie.

Bekijk hieronder de demo van Sprint 16 in de Prezi

Sprint 17, “Stufie”, is meteen na oplevering van start gegaan. In deze sprint zal er samen met DUO gewerkt worden aan de bouw en implementatie van de DUO berichten. Ook zal de inrichting van de betaalvormen aan de instellingskant verder worden uitgewerkt en komt de KVA berichtenafhandeling aan bod.

Vorige week is er weer een enquête verzonden aan alle dossierhouders van Het Nieuwe Studielink. Er zijn opnieuw een aantal vragen voorgelegd met betrekking tot Het Nieuwe Studielink. Aan de hand van de antwoorden proberen wij Het Nieuwe Studielink meer te laten aansluiten op de wensen van de instelling en de gebruikersvriendelijkheid te vergroten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *