Sprint 17 afgerond: Betaalproces (deels) gebouwd

Sprint 17 afgerond: Betaalproces (deels) gebouwd

Op dinsdag 8 augustus is sprint 17 afgerond. Deze sprint, gekenmerkt onder de naam “Stufie”, stond in het teken van:

 • Inrichting betaalvormen
 • Inrichting teksten betaalvormen
 • Toevoegen betalingsperiode
 • Verwerken berichten vanuit DUO

Zoals de titel van de sprint al duidelijk maakte, is er de afgelopen weken gewerkt aan het onderdeel ‘Betalen’. Deze functionaliteit is tijdens deze sprint toegevoegd aan hetgeen er tot nu toe gebouwd is. Hierdoor is het mogelijk voor instellingen om diverse betaalvormen in te richten, zoals Digitale (Incasso) Machtiging en Betalen via de onderwijsinstellingen. Daarbij is het mogelijk om teksten toe te voegen met betrekking tot de volgende onderdelen:

 • Tekst die getoond wordt tijdens het betaalproces
 • Tekst die getoond wordt wanneer de betaalmodule inactief is
 • ¬†Optionele informatie over de eigen procedure bij digitale machtiging
 • Informatie over betaalwijze via instelling
 • Betaalwijze informatie bij niet SEPA land
 • Eenmalige betaling
 • Betaling in termijnen

Daarnaast kan de betaalmodule aan en uit gezet worden. Ook is het mogelijk om bij de inrichting aan te geven vanaf wanneer de betalingsperiode open gaat en wanneer de betalingsperiode sluit. Naast de het inrichten van betalingen is er ook gewerkt aan de verwerking van berichten vanuit DUO. Het is in deze sprint mogelijk gemaakt om persoonsgegevens, ingegeven door de student in Studielink, door te sturen naar DUO, waarna de gegevens worden gecontroleerd en er een onderwijsnummer voor de student wordt afgegeven.

De komende drie weken wordt er gewerkt aan Sprint 18, die wordt afgerond op 29 augustus.

Bekijk hieronder de Prezi van Sprint 17

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *