Sprint 18 gereed!

Sprint 18 gereed!

Betaling, een belangrijk onderdeel van Studielink! De zojuist afgeronde sprint (18) stond in het geheel in het teken van betaling. Er zijn zowel functionaliteiten voor de studenten als de instellingen gebouwd.

Zo is het nu mogelijk voor studenten om betaalgegevens in te geven. Alle berichten die hieruit voortvloeien (Msg 03, 08, 19 en 20) hebben inmiddels ook grotendeels gestalte gekregen. Daarnaast zijn de studentgegevens, zoals bekend bij DUO, zichtbaar in Studielink.

Voor de instellingen is er vooral veel aan de beheerkant gerealiseerd. De Studielink beheerder kan nu instellingsbeheerders aanmaken en verwijderen. Ook is de betaalmodule verder uitgebreid, waardoor de Studielink beheerder bij de tab ‘opleidingen’ bij een geselecteerd profiel de systeemnaam kan invullen of wijzigen. Tevens kan de betaalmodule aan- of uitgezet worden en kan er een specifieke betaalmodule geselecteerd worden.

Bekijk hieronder de demo van Sprint 18 in de Prezi:

De volgende sprint (19) is al van start gegaan en duurt tot 19 september 2017. Het thema van deze sprint heeft ook weer met betalen te maken: ‘More Money’. In de sprint zullen er verschillende onderdelen van de betaalmodule afgerond worden. Ook zullen er nog meer werkzaamheden worden verricht aan het onderdeel Beheer Instellingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *