Sprint 19 afgerond

Sprint 19 afgerond

Nadat in de vorige sprint een begin gemaakt was met Betaling, is er tijdens sprint 19 verder gewerkt aan dit onderdeel. Er zijn zowel functionaliteiten voor de studenten als de instellingen gebouwd. Daarnaast is een start gemaakt met het onderdeel ‘Instellingsbeheerders’.

Het is nu voor studenten mogelijk om betaalgegevens in te voeren, waarbij voor diverse betaalwijzen gekozen kan worden. Zo is het mogelijk om zowel een DIM als DM af te geven, waarbij ook aangegeven kan worden wie er betaalt (student of een derde). Daarnaast kan er via de betaal-STUB een status teruggegeven worden, waarna voor de student zichtbaar is dat de betaalgegevens succesvol zijn ingevoerd en de machtiging is afgegeven.

Voor de instelling is het in het dashboard mogelijk om binnen de instelling gebruikers toe te voegen. Daarmee kunnen medewerkers binnen de instelling een account krijgen, waarmee ingelogd kan worden op het dashboard. Per account kan een rol toegewezen worden, waardoor de medewerker toegang krijgt tot bepaalde onderdelen van het dashboard.

Bekijk hieronder de Prezi van sprint 19:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *