Einde sprint 20

Einde sprint 20

Op woensdag 11 oktober 2017 is sprint 20 afgerond. Tijdens deze sprint, die de titel “Msg in a column” droeg, is vier weken gewerkt aan twee deelonderwerpen: betaling student en dashboard instellingen.

Rond de betaling student waren de ontwikkelactiviteiten gericht op de betaalflows. Het is nu voor de student mogelijk om betaalgegevens in te voeren ten behoeve van digitale machtiging/digitaal incassomachtigen. Tevens kunnen derden gemachtigd worden of kan er gekozen worden voor betalen op een andere wijze.
In het dashboard instellingen is het doorlopen van de betaalflows nu ook zichtbaar geworden. Daarnaast is er gewerkt aan het activeren van een account en het afschermen van gegevens.

Er is direct na sprint 20 gestart met sprint 21: “Numerus Fixit”. De naam zegt het al, deze sprint komt het onderdeel Selectie & Plaatsing (S&P) aan bod. Het Beheer Instellingen van S&P komt aan bod en Gegevens student (vanuit DUO) kan na deze sprint getoond worden in Beheer. Voor de studenten wordt gebouwd aan automatisch uitloggen en er worden voorbereidingen getroffen rondom testwerkzaamheden.

Bekijk hier de Prezi van de afgelopen sprint:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *