Einde sprint 22, welkom sprint 23!

Einde sprint 22, welkom sprint 23!

Op dinsdag 21 november jl. is sprint 22 geëindigd. Tijdens deze sprint, met als thema ‘Van fixus tot e-mail’, zijn er in de nieuwe Studielink applicatie weer functionaliteiten voor zowel de instellingen als voor de studenten ontwikkeld.

Aan de instellingskant is er o.a. gewerkt aan het berichtenverkeer. Rondom het account is er ingezoomd op ‘two factor pairing, two factor login’. Deze functionaliteit zorgt ervoor dat het account van de instellingsmedewerker extra beveiligd is bij het inloggen.
Ook is er gebouwd aan onderdelen voor het beheer. Zo is het nu mogelijk om rollen toe te voegen aan de gebruiker van de instelling. Tevens is de mogelijkheid ontwikkeld om het account te resetten.

In het studentendashboard is er gewerkt aan controles bij een verzoek tot inschrijving met betrekking tot fixus opleidingen. Deze controles zorgen ervoor dat er een beperking zit op het aantal aanmeldingen dat gedaan kan worden voor (overtekende) fixus opleidingen.

In onderstaande Prezi is te zien wat er in deze sprint ontwikkeld is:

Er is na het afronden van sprint 22 direct gestart met sprint 23. Bij deze sprint, ‘Poging verbruikt’, ligt de focus op de ontwikkeling van functionaliteit rondom de verbruikte selectiepogingen. Ook zal er worden gekeken naar het inrichten van e-mail teksten en wordt er verder gegaan met Selectie & Plaatsing controles aan studentzijde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *