Dashboard instellingen: te veel witregels gefilterd

Dashboard instellingen: te veel witregels gefilterd

Tijdens de GAT test is gebleken dat er bij het inlezen van de initiële vulling (voor de inrichting van opleidingen uit het huidige Studielink) veel lege regels verschenen bij het koppelen van de opleidingen aan de profielen. Dit ongemak of probleem is (deels) te ondervangen.

Een deel van het ongemak of probleem kan worden ondervangen door de opleiding eerst in te richten en dan pas te koppelen. Echter blijven er ook dan witregels verschijnen vanwege oude inrichting die niet meer nodig is. De oude opleidingen zijn niet ingericht, hebben geen systeemnaam en moeten sowieso ook niet gekoppeld worden. Dit is tijdens de afgelopen sprint opgelost en de lege regels zijn eruit gefilterd. Op de ketentest omgeving bij Ketentest 2 wordt dit zichtbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *