Dashboard Instellingen: Ingerichte opleidingen na 18 mei

Dashboard Instellingen: Ingerichte opleidingen na 18 mei

Op 18 mei jl. heeft de conversie van opleidingsgegevens plaatsgevonden. Hierbij zijn alle ingerichte opleidingen vanuit het huidige Studielink geconverteerd naar Het Nieuwe Studielink. De conversie van 18 mei was de enige en dus ook laatste conversie met betrekking tot inrichting. Vanaf 22 mei is het dashboard instellingen van Het Nieuwe Studielink in productie genomen. Dit betekent dat alle opleidingen die na 18 mei zijn en worden ingericht/aangepast niet automatisch worden overgezet naar Het Nieuwe Studielink.

De dossierhouders hebben het verzoek gehad om opleidingen die na 18 mei zijn of worden ingericht/aangepast met exact dezelfde code ook in Het Nieuwe Studielink in te richten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *