Terugkoppeling resultaten gecombineerde GAT en Ketentest 2

Terugkoppeling resultaten gecombineerde GAT en Ketentest 2

De officiële testperiode van de gecombineerde GAT en Ketentest 2 is inmiddels voorbij. Aan deze testen hebben veel instellingen deelgenomen. Hierdoor is het mogelijk om de ontwikkelde functionaliteit steeds beter en gedetailleerder te testen. Hierbij onze dank aan de testende instellingen!

Naar aanleiding van de resultaten van de testen is er een testrapportage opgesteld: Rapportage Ketentest 2
Mochten er naar aanleiding van deze rapportage nog vragen zijn, dan kunnen deze gesteld worden via nieuw@studielink.nl

Testen buiten de officiële ketentest periode
Instellingen hebben de mogelijkheid om ook na de officiële einddatum van de testperiode, 6 juli 2018, gebruik te maken van de Ketentest omgeving HNS tijdens kantooruren van 8.00-18.00 uur. Testbevindingen die ná 6 juli worden gemeld, worden echter niet meegenomen in de go/no-go beslissing en niet direct opgepakt. Daarnaast kan er vanaf 13 juli geen 100% continuïteitsgarantie gegeven worden ten aanzien van de beschikbaarheid van de testomgeving. Vanwege mogelijke werkzaamheden kan de bereikbaarheid spontaan en onaangekondigd onderbroken worden.

Finale Ketentest
Van 6 augustus tot en met 18 augustus 2018 vindt de Finale Ketentest plaats. Het detailtestplan hiervoor is via de volgende link te raadplegen: Detail Testplan HNS Finale ketentest v1_01
De deelnemers van de gecombineerde GAT en KT2 en de Dossierhouders HNS hebben een e-mail gekregen waarin ze worden uitgenodigd om zich op te geven voor deze Finale Ketentest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *