Advies WAR tweede go/no-go moment

Advies WAR tweede go/no-go moment

Op woensdag 11 juli jl. werd de WAR gevraagd een advies te geven met betrekking tot de voortgang van Het Nieuwe Studielink. Tijdens de WAR-vergadering hebben de leden, vertegenwoordigers van de instellingen, zich uitgesproken over de huidige status. Over het algemeen heeft de meerderheid op dit moment weinig vertrouwen in de goede afloop. Op basis van de actuele status zou het advies een no-go zijn geweest. WAR-leden onderkennen het belang van het ‘doorwerken en alles eruit halen’. Vanzelfsprekend vanuit de gedachte dat er nog een laatste waarborg is: het volgende meetmoment eind augustus. Om deze reden is een overwegende go gegeven.

Op vrijdag 13 juli brengt de stuurgroep van HNS haar advies uit, waarna het bestuur Studielink zich op maandag 16 juli uitspreekt over de voortgang. Aanstaande maandag zullen we hier meer over communiceren.

2 reacties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *