Voorgenomen besluiten juli 2018

Voorgenomen besluiten juli 2018

Deze maand ligt er slechts één voorgenomen besluit voor. Dit besluit gaat over de verruiming van de betekenis ‘geslacht onbekend’ in Studielink.

Een uitgebreide beschrijving van dit besluit is hier te lezen:

180720 Voorgenomen besluiten HNS Juli 2018

Volgens het reguliere proces van besluitvorming zou het besluit, na het voorleggen aan de dossierhouders, worden besproken in het HO-ketenoverleg alvorens het naar de stuurgroep gaat. Het volgende HO-ketenoverleg zal echter pas op dinsdag 9 oktober 2018 plaatsvinden. Om deze reden zal het proces voor dit besluit iets anders verlopen. Dossierhouders kunnen tot uiterlijk vrijdag 3 augustus 2018 op dit besluit reageren door een reactie te mailen naar nieuw@studielink.nl. Daarna zal het besluit aan de stuurgroep worden voorgelegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *