Studentencommunicatie

Studentencommunicatie

Studenten die over een bestaand account beschikken in Studielink, maar geen gebruik maken van DigiD, hebben op 19 of 20 september een e-mail ontvangen van Studielink. In deze e-mail informeren wij de studenten over het feit dat zij hun gebruikersnaam en wachtwoord na 30 september niet meer kunnen opvragen. In de e-mail is een instructie meegegeven voor deze studenten, zodat zij vanaf 10 oktober gebruik kunnen maken van hun bestaande Studielink-account.

Studenten die een actief VtI hebben en beschikken over een Studielink-account, maar hierbij niet van DigiD gebruik maken om in te loggen hebben de e-mail ontvangen. Per account is bepaald in welke taal de student de mail dient te ontvangen (Nederlands, Engels of Duits). In totaal hebben ongeveer 95.000 studenten een email ontvangen. De e-mail is verzonden vanuit noreply@studielink.nl. Klik hier voor de Nederlandse, Engelse en Duitse tekst van de e-mail.

Het is mogelijk dat studenten instellingen benaderen om hun gebruikersnaam en wachtwoord te achterhalen, omdat ze dit niet voor 1 oktober hebben gedaan. Daarom is er een hand-out opgesteld waarin stapsgewijs uitgelegd wordt hoe de instellingsmedewerker de student hierbij verder kan helpen. De hand-out is via de volgende link te raadplegen: 180919 Handout voor instellingen inloggen met oude gebruikersnaam.

Als er vragen zijn, dan kunnen deze worden gemaild naar kenniscentrum@studielink.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *