Stappenplannen HNS

Stappenplannen HNS

Het Studielink Kenniscentrum is bezig met het ontwikkelen van stappenplannen van alle processen in Het Nieuwe Studielink. Omdat meerdere instellingen hier al om vragen, worden de stappenplannen die reeds klaar zijn bij deze alvast gepubliceerd. Het betreft kladversies waaraan mogelijk nog aanpassingen zullen worden gedaan. Vanaf 10 oktober zullen de definitieve stappenplannen in zowel Nederlands als Engels beschikbaar komen op info.studielink.nl.

Stappenplannen van de volgende processen zijn nog in ontwikkeling: Digitale machtiging, Rekeningnummer wijzigen, Herinschrijven, Ik wil niet herinschrijven, Account verwijderen, Accepteren of weigeren van een plaats bij één fixusverzoek, Accepteren, weigeren of afwachten van een plaats bij twee fixusverzoeken.

Er zijn ook filmpjes in ontwikkeling van de processen, ook deze zullen op info.studielink.nl worden gepubliceerd.

Stappenplan Nederlands (CONCEPT!)

Stappenplan Engels (CONCEPT!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *