Animatie freezeperiode

Animatie freezeperiode

Om studenten te informeren over de ‘freeze’ periode van Studielink, is er een animatie geproduceerd. De animatie zal op de storingspagina verschijnen tussen 1 – 10 oktober. Deze animatie kan ook worden gebruikt door instellingen op hun eigen informatiekanalen om studenten zo volledig mogelijk te informeren. De animaties zijn zowel in het Nederlands als Engels beschikbaar.

Een tweede animatie zal volgende week op de projectwebsite verschijnen. In deze animatie wordt een korte instructie meegegeven voor studenten die de vernieuwde Studielink-applicatie bezoeken. Deze animatie zal in zowel het Nederlands als het Engels beschikbaar worden gesteld voor alle instellingen.

Door rechtsboven te klikken op het pijltje ‘delen’ verschijnt de link van de video. Deze link kan geplaatst worden op de eigen informatie kanalen. Mocht een ander format van de video gewenst zijn, dan kan dit verzoek gemaild worden naar nieuw@studielink.nl

Animatie Nederlands

 

Animatie Engels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *