Animatie gebruik vernieuwde Studielink-applicatie

Animatie gebruik vernieuwde Studielink-applicatie

Studenten kunnen vanaf heden de vernieuwde Studielink-applicatie bereiken. Om studenten te informeren over de werking van de applicatie, is er een animatie geproduceerd. De animatie geeft studenten een instructie over de handelingen die zij dienen te volgen om van de Studielink-applicatie gebruik te kunnen maken.

De animatie wordt op info.studielink.nl geplaatst. Deze animatie kan ook worden gebruikt door instellingen op hun eigen informatiekanalen om studenten zo volledig mogelijk te informeren. De animaties zijn zowel in het Nederlands als Engels beschikbaar.

Door rechtsboven te klikken op het pijltje ‘delen’ verschijnt de link van de video. Deze link kan geplaatst worden op de eigen informatie kanalen. Mocht een ander format van de video gewenst zijn, dan kan dit verzoek gemaild worden naar nieuw@studielink.nl

Animatie Nederlands

Animatie Engels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *