DVS volledig beschikbaar, brokerberichten oud Studielink

DVS volledig beschikbaar, brokerberichten oud Studielink

DVS is weer volledig beschikbaar voor gebruik, dus ook het Dashboard is weer toegankelijk voor gebruikers van DVS. Daarnaast willen we jullie nog wijzen op de andere functionaliteiten die nog in het oude Studielink beschikbaar zijn.

DVS Functionaliteit in het oude Studielink
De DVS functionaliteit van Studielink verloopt nog via het oude Studielink. Om dit mogelijk te maken zijn het dashboard en de beheeromgeving van het oude Studielink weer beschikbaar gesteld. Uiteraard is niet alle functionaliteit van het oude Studielink nog beschikbaar. In het dashboard van het oude Studielink is het bijvoorbeeld niet meer mogelijk om Studielink in te richten of om berichten opnieuw te versturen. Het kan er dus wat anders uitzien omdat alles wat niet meer operationeel is, is uitgezet en dus ook niet meer zichtbaar is. Alle vragen over de huidige DVS functionaliteit moeten nog steeds bij de CACI Servicedesk gesteld worden. Dit kan zoals jullie gewend zijn via TOPdesk.

Andere functionaliteit in Front Office Beheer en oude Studielink Dashboard
Naast de DVS functionaliteit zijn er twee andere functionaliteiten die beschikbaar blijven in het oude Studielink:

  • Het onderhouden van de beheerdersaccounts in Front Office Beheer blijft beschikbaar. Dit betekent dat er door de instellingsbeheerder nog een nieuw account aangemaakt kan worden voor een nieuwe medewerker die DVS gaat gebruiken. Daarnaast kunnen accounts van medewerkers die niet meer in het oude Studielink hoeven verwijderd worden.
  • Het is nog mogelijk om oude brokerberichten in te zien omdat de brokerberichten niet gemigreerd worden naar het nieuwe Studielink.

Ook vragen over deze functionaliteiten in het oude Studielink moeten nog bij de CACI Servicedesk neergelegd worden.

Tokens?
We willen jullie adviseren om na te gaan of er nog (hardware) tokens voor het oude Studielink in omloop zijn die door de overgang naar de nieuwe Studielink applicatie overbodig zijn geworden. Voor de functionaliteiten die in deze mail genoemd worden is de token uiteraard nog wel nodig. Als er tokens zijn die opgezegd mogen worden, meld dit dan via de Studielink coördinator bij de CACI Servicedesk.

Voor vragen of meer informatie over het bestaand kunnen jullie contact opnemen met het kenniscentrum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *