Ketentest Selectie & Plaatsing

Ketentest Selectie & Plaatsing

Op 19 november a.s. start de Ketentest voor Selectie & Plaatsing met instellingen. We zullen deze functionaliteit testen door een studiejaar te simuleren, waarbij alle S&P mijlpalen aan bod komen. Idealiter neemt vanuit iedere SIS-gebruikersgroep een instelling (met numerus fixus opleidingen) deel aan deze Ketentest, zodat de werking van de S&P functionaliteit in combinatie met alle pakketten is getest.

Studielink en QDelft zijn bezig met de exacte testaanpak en planning te bepalen. Naar verwachting zal de Ketentest een doorlooptijd van 2-3 weken hebben. In de loop van volgende week wordt het Detailtestplan gedeeld, met meer informatie over de testaanpak en planning. Aanmelden voor deze Ketentest kan via hnstestteam@Studielink.nl.

Tijdens de themabijeenkomst over Selectie & Plaatsing op 14 november aanstaande zal het testen een belangrijk onderwerp op de agenda zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *