Themabijeenkomst Selectie & Plaatsing

Themabijeenkomst Selectie & Plaatsing

Met de livegang van Studielink release 0.8 van de vernieuwde Studielink applicatie komt de oplevering van release 0.9, gepland medio december, dichterbij. In plaats van een reguliere releasebijeenkomst wordt er deze keer een themabijeenkomst georganiseerd. Deze themabijeenkomst vindt plaats op woensdag 14 november 2018 en zal in het teken staan van Selectie en Plaatsing (S&P). Tijdens deze ochtend wordt eerst plenair toegelicht wat er in release 0.9 wordt opgeleverd en wat in de daaropvolgende release opgeleverd wordt. Vervolgens wordt getoond hoe S&P eruit ziet in Studielink, hoe het proces doorlopen kan worden en wordt er een toelichting op het testtraject gegeven.

Het eerste gedeelte van deze bijeenkomst, van 10.00 tot 10.30 uur, is ook via een livestream en dus op afstand te volgen. Na dit gedeelte zal de themabijeenkomst S&P van start gaan. De inloggegevens voor het volgen van deze livestream volgen begin november.

Agenda
De inloop is vanaf 9.30 uur. Het plenaire gedeelte start om 10.00 uur en kan zowel via de livestream als in de zaal bijgewoond worden. De themabijeenkomst start om 10.30 uur. Naar verwachting is het programma rond 12.30 uur afgelopen, waarna wordt afgesloten met een lunch.

De exacte agenda voor de bijeenkomst zal binnenkort gepubliceerd worden op de projectwebsite.

Aanmelden
Aanmelden voor de themabijeenkomst kan door uiterlijk vrijdag 9 november a.s. een mail te sturen naar nieuw@studielink.nl.
Graag vernemen we bij je aanmelding of je gebruik wenst te maken van de lunch.

De bijeenkomst vindt plaats bij Eenhoorn Meeting Center Amersfoort. Graag tot 14 november!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *