Blok ‘to-do acties’ tijdelijk niet zichtbaar

Blok ‘to-do acties’ tijdelijk niet zichtbaar

Dankzij een vraag die gesteld werd tijdens de webinar van 25 oktober zijn wij tot de ontdekking gekomen dat wij tot op heden nog niet hebben gecommuniceerd over het uitschakelen van het blok ‘to-do acties’ in het Dashboard van de student. Graag informeren wij jullie hierover met terugwerkende kracht.

Uitzetten blok ‘to-do acties’

Bij livegang op 10 oktober is gebleken dat de performance ernstig werd vertraagd door het blok ‘to-do acties’ in het Dashboard Studielink voor studenten. In het blok staan diverse parameters, die vanuit meerdere plekken in het systeem gegevens ophalen, waarmee het blok ‘to-do acties’ gevuld wordt. Dit proces zorgde voor een aanzienlijke afname van de performance van Studielink. Daarom is op 11 oktober besloten om dit blok tijdelijk niet zichtbaar te laten zijn voor studenten. De daadwerkelijke to-do acties zijn echter nog steeds uitvoerbaar voor studenten. De to-do acties blijven wel verschijnen op de gebruikelijke plekken en statusmeldingen blijven zichtbaar in het Dashboard voor studenten.

Studielink en QDelft streven ernaar om dit probleem op korte termijn te verhelpen, wanneer meer informatie bekend is, wordt dit met jullie gedeeld. Indien er vragen zijn, dan kunnen die gesteld worden via kenniscentrum@studielink.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *