Samenvoegen en Msg04

Samenvoegen en Msg04

Tijdens het samenvoegen van studenten accounts is opgemerkt dat er een msg04 verwacht kan worden met een afmelding van het account (‘deletion’ i.p.v.  het huidige ‘update). Echter, het verbreken van een Studielink relatie is een functionaliteit/story die pas in HNS versie 1.0 zal worden opgeleverd. Het proces fungeert hetzelfde als een ‘deletion’, maar het kan wel een foutbericht veroorzaken.

Tot versie 1.0 is het niet mogelijk om de Studielink relatie te verbreken en zullen ongebruikte accounts worden gearchiveerd. Als de functie beschikbaar is zullen de gearchiveerde accounts met terugwerkende kracht worden verwijderd. Dit heeft verder geen impact op het samenvoegen en dit kan dan ook gewoon uitgevoerd worden.

Vragen of opmerkingen hierover kunnen gemeld worden aan het Studielink Kenniscentrum via kenniscentrum@studielink.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *