Ketentest Herinschrijven: Detailtestplan

Ketentest Herinschrijven: Detailtestplan

De afgelopen tijd is de functionaliteit ‘Herinschrijven’ ontwikkeld voor de vernieuwde Studielink applicatie.  Zoals eerder aangegeven zal deze functionaliteit binnenkort beschikbaar zijn voor een ketentest, namelijk in de periode van 14 t/m 18 januari 2019. Het herinschrijven dient zodanig worden getest dat er een solide en werkbare verwerkingsketen kan worden aangetoond op basis van de toegepaste bedrijfsprocessen. Het doel is om aan de hand van de testresultaten tot een gefundeerd advies te komen omtrent het accepteren van de opgeleverde functionaliteit.

Ten behoeve van deze testperiode is er een detailtestplan (DTP) opgesteld, hier te vinden: Herinschrijven Detailtestplan.

Het DTP ‘Herinschrijven’ geeft inzicht in de scope en aanpak van de ketentest activiteiten. Naast een stuurinstrument is dit testplan ook een belangrijk middel in de communicatie en afstemming rondom de voorgenomen testactiviteiten. In dit testplan wordt antwoord gegeven op vragen rondom waarom, wat, hoe, wanneer en wie.

De instellingen die zich hebben aangemeld om mee te testen meer toelichting over het testtraject tijdens de geplande webinar. Deze webinar zal plaatsvinden op 9 januari 2019 van 10.00 tot 12.00 uur.

Mochten er naar aanleiding van deze informatie nog vragen of opmerkingen zijn, dan horen we dit graag via hnstestteam@studielink.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *