Te vervallen User Stories

Te vervallen User Stories

In de laatste fase van het project Het Nieuwe Studielink komen de resterende delen van het project steeds beter in zicht. Dit betreft onder andere de nog te ontwikkelen User Stories naar aanleiding van de eerder ingediende wijzigingsverzoeken. Velen daarvan zijn in het begin van het project opgesteld en voor de laatste fase van het project geagendeerd. Inmiddels zijn alle User Stories opnieuw in kaart gebracht en vervolgacties toegevoegd. Een aantal User Stories bleek door alle ontwikkelingen inmiddels overbodig te zijn geworden en zullen binnenkort afgevoerd worden van de lijst.

Bekijk het document met de te vervallen User Stories en de bijhorende motivering hier: te vervallen User Stories.

Mochten er vragen of opmerkingen over zijn dan horen we dat graag via nieuw@studielink.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *