Start DVS-ketentest

Start DVS-ketentest

Zoals vermeld in eerdere berichtgeving heeft de DVS-ketentest vertraging opgelopen door onvoorziene technische problemen. De afgelopen dagen is er hard gewerkt om deze problemen op te lossen om de vertraging zo minimaal mogelijk te houden. Gistermiddag zijn de laatste problemen opgelost waardoor er een go gegeven kon worden voor de start van de ketentest.

Zodoende is er vanochtend, donderdag 28 februari, om 8.30 uur gestart met de DVS-ketentest. Er is voldaan aan alle startvoorwaarden om te kunnen starten met testen, dit heeft betrekking op de VisaCare, Osiris en Cats instellingen. Voor de Sans/PeopleSoft-instellingen geldt dat er op dit moment door Sans/PeopleSoft en QDelft nog wordt gewerkt aan een juiste verwerking van de berichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *