Export functionaliteit – Studielink Dashboard

Export functionaliteit – Studielink Dashboard

In deze fase van het project moet er kritisch gekeken worden wat binnen de afronding van het project gerealiseerd kan en moet worden. Dit gaat ook op voor de export functie die aanwezig was in het oude systeem als er gegevens in een “grid” (tabel) geselecteerd konden worden op het scherm. Uit ervaring van de afgelopen jaren is gebleken dat niet alle exports even nuttig waren en in een aantal gevallen überhaupt niet gebruikt werden. Daarom is er in de workshop met onderwijsinstellingen een inventarisatie gemaakt van de exports die het meest gebruikt werden dan wel het meest nuttig zijn.

De gemaakte wijzigingen en bijhorende toelichtingen van de exportfunctionaliteit in het Studielink Dashboard Instellingen kunnen hier worden teruggelezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *