Livegang DVS & freeze periode

Livegang DVS & freeze periode

Afgelopen week zijn de laatste hertesten uitgevoerd voor de DVS functionaliteit. Naar aanleiding van deze testresultaten is er een “GO” gegeven voor de livegang van DVS op de vernieuwde Studielink applicatie. Op deze pagina zijn nogmaals de belangrijkste aandachtspunten te vinden en kan je de voortgang van de livegang volgen. Ook is er een vernieuwde handleiding van DVS te vinden op het Studielink Platform.

Dashboard
CACI sluit op 25 maart het Studielink Dashboard. Het is dan tot 2 april niet meer mogelijk om aanvragen in te dienen.

System-to-system
Van 26 maart tot 2 april blijft het mogelijk om aanvragen en meldingen in te dienen in het eigen systeem. Echter, deze aanvragen en meldingen worden in die periode door het eigen SIS vastgehouden. De IND adviseert in de periode van 25 maart tot 2 april geen aanvragen of meldingen in te dienen. Kan er desondanks niet tot na 2 april gewacht worden: stuur dan de aanvraag of melding per post. De formulieren vindt u op www.ind.nl.

Tijdlijn DVS livegang

DatumActieGestartVoltooidOpmerkingen
25 maartGO / NO GO - DVS in productie
JaJaNaar aanleiding van de positieve testresultaten is er een GO gegeven voor de livegang van DVS op de vernieuwde Studielink applicatie.
26 maart
08.30u
DVS van SL CACI afJaJaHet Dashboard van het ‘oude’ Studielink is gestopt. Het KVV berichtenverkeer van en naar Studielink wordt stilgelegd. Het is tot 2 april niet meer mogelijk om aanvragen in te dienen.
26 maart
09.00u
Aansluitgegevens IND/CACI veiligstellenJaJa
26 maart
28 maart
Migratie DVS - CACI/QDelftJaJa
28 maartGO / NO GO - IND aansluiting op QDelft
JaJaGO
29 maartIND aansluiting op QDelftJaJaEr wordt momenteel gewerkt aan het tot stand brengen van een succesvolle verbinding tussen de IND en QDelft. Naar verwachting is dit maandagmiddag afgerond.
1 aprilMonitoring DVS verkeerJaJa
2 aprilInstellingen kunnen DVS gebruikenJaJaDe laatste testen voor DVS zijn succesvol doorlopen! Dit betekent dat er een GO is gegeven voor gebruik name van DVS op productie.
Vanaf heden kan DVS gebruikt worden op de vernieuwde Studielink applicatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *