Afronding het Nieuwe Studielink project

Afronding het Nieuwe Studielink project

Zoals reeds gecommuniceerd zal per 1 juni 2019 het project van het Nieuwe Studielink officieel afgerond zijn. Op dit moment worden de laatste functionaliteiten ontwikkeld binnen het project en aansluitend volgt nog een testtraject, waarover binnenkort gecommuniceerd wordt.

Release versie 1.0
Er zal de komende weken gewerkt worden aan openstaande bevindingen en daarmee aan de stabiliteit van de applicatie. En ook na 1 juni 2019 zal dit voortgezet worden. De nog te realiseren functionaliteiten (conform backlog) zullen na afronding van het project worden uitgevoerd vanuit de beheersituatie. Ook zal er ruimte komen voor doorontwikkeling n.a.v. de project afronding.

Via deze link is een overzicht te vinden met de functionaliteiten die nog opgeleverd worden in versie 1.0 (of ondertussen al opgeleverd zijn) en enkele user stories die komen te vervallen. Verder worden er momenteel diverse voorbereidingen getroffen (zoals het change –en releasemanagement) met betrekking op de overgang naar de lijnorganisatie.

Webinar
Om toelichting te kunnen geven over de afronding van het project zal er een webinar plaatsvinden op woensdag 17 april van 11.00u tot 12.00u. Er wordt onder andere gesproken over de release 1.0, het change –en releaseproces en de eindevaluatie. Ook kunnen dan eventuele vragen gesteld worden.  Wij nodigen jullie graag uit om deel te nemen aan deze webinar. Aanmelden hiervoor is niet nodig.

Deelnemen aan de Webinar kan met de code 711-543-021, via: https://global.gotomeeting.com/join/711543021.
Je kan ook inbellen via: +31 207 941 375

Save the date
Op dinsdag 21 mei 2019 van 10.00 tot 16.00 uur zal er een bijeenkomst plaatsvinden bij het Utrechts Centrum voor de Kunsten (Domplein 4, Utrecht). Deze bijeenkomst zal geheel in het teken staan van de afronding van het Nieuwe Studielink project. Er wordt teruggeblikt op het proces van de afgelopen 2 jaar en vooruit gekeken naar de nieuwe beheersituatie. Het terugblikken zal o.a. op basis zijn van een aanstaande evaluatie met de betrokken partijen die de komende weken plaatsvindt.

Meer informatie over het programma zal nog volgen. Aanmelden kan alvast via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *