Close out bijeenkomst – 21 mei 2019

Close out bijeenkomst – 21 mei 2019

Aankomende dinsdag, 21 mei 2019, zal de close-out bijeenkomst plaatsvinden bij het Utrechts Centrum voor de Kunsten. Deze bijeenkomst staat geheel in het teken van de afronding van het Nieuwe Studielink project. We gaan terugblikken op het proces van de afgelopen 2 jaar en kijken vooruit naar de nieuwe beheersituatie. Nog niet aangemeld? Dat kan via deze link: Aanmelden.

Prioritering wensenlijst

Via deze link kan je de lijst vinden met wensen voor de Studielink applicatie zoals die tot nu toe zijn ingediend. Vanuit Stichting Studielink is het verzoek om, ter voorbereiding op 21 mei, de lijst intern te bespreken met je collega’s en een top 9 samen te stellen. Tijdens de bijeenkomst zal de wensenlijst ter plekke geprioriteerd worden op basis van jullie gemaakte top 9.

N.B. Naast deze lijst zijn er ook diverse verbeteringen m.b.t. usability van het berichtenscherm, instellingen dashboard en de opleidingskaartjes in het dashboard student. Die zijn al eerder besproken in de workshop en het HO-ketenoverleg en in gang gezet. Daarom zijn ze niet op deze lijst opgenomen.

Locatie

De bijeenkomst vindt plaats bij het Utrechts Centrum voor de Kunsten (het UCK), Domplein 4 te Utrecht. Kom je met het OV? Het Domplein ligt op circa 10 minuten loopafstand van het Centraal Station. Vanaf de stationshal loop je door Hoog Catharijne richting het centrum en houd je rechts aan, richting het Godebaldkwartier. Onderaan de roltrappen sla je links af en steek je de Catharijnesingel over. Je loopt rechtdoor de stad in en na 200 meter ga je met de bocht mee naar rechts en vrijwel direct linksaf de Zadelstraat in. De Domtoren is nu aan het einde van de straat zichtbaar. Loop onder de Domtoren door en aan de linkerhand is het UCK gevestigd op Domplein 4.

Kom je met de auto? In de omgeving is alleen betaald parkeren en dichtstbijzijnde parkeergarage is Springweg, Strosteeg 83.


Programma

09.30-10.00 | INLOOP MET KOFFIE

 1. Opening en vaststellen agenda  
 2. Terugblik afgelopen periode 
 3. Afsluiten van het project; wat betekent dat? 
  • Communicatie
  • Afsluiten oud Studielink (inzage functie)
 4. HNS tot nu toe; wat zijn de ervaringen? 
 5. Toelichting uitkomsten enquête
  • Uitleg over werkwijze evaluatie
  • In najaar stilstaan bij grote evaluatie
 6. Instellingen aan de slag met enquête
 7. Toelichting wensenlijst en prioriteren 

12.15 – 13.00 | LUNCH

 1. Change- en Releaseprocedure
  • Procedure nieuwe beheersituatie
  • Releasekalender
 2. Visie op testen
  • Hoe ziet testen er na 1.0 uit?
  • Betrokkenheid instellingen
  • Vaste testpool
 3. Organisatie Studielink en QDelft na 1.0
  • Samenwerking Servicedesk en Kenniscentrum
  • Aan welk ‘loket’ kunnen welke vragen gesteld worden
  • Prognose sprints

15.00 | VRAGENRONDJE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *