Prioritering wensenlijst

Prioritering wensenlijst

In het kader van de Close Out bijeenkomst 21 mei jl. hebben instellingen een top 9 gemaakt van de wensenlijst voor de Studielink applicatie, zoals die tot nu toe zijn ingediend. Tijdens de bijeenkomst is er door de instellingen ter plekke gestemd op de wensen, gebaseerd op hun top 9.  De stemmen zijn terug te vinden in het originele document zoals toentertijd doorgestuurd of in deze samengevatte lijst.

De wensen die geen enkele stem hebben ontvangen van de instellingen, zijn afgesloten. De indieners van de desbetreffende wensen hebben terugkoppeling ontvangen betreft het niet realiseren van de wens. Van sommige wensen is het niet duidelijk door welke instelling het ooit is ingediend dus deze instellingen hebben helaas geen terugkoppeling ontvangen. Verder ging het in een aantal gevallen om wensen die nog vanuit de CACI Topdesk administratie waren meegekomen. De volgende wensen zijn n.a.v. de stemming afgesloten:

  • SLNW-19 Aangeven dat een vooropleiding niet van belang is
  • SLNW-34 Vestigingswijziging door student
  • SLNW-86 Opnemen link naar instellingspagina (betaalprotocol) bij bevestigen invoer betaalwijze
  • SLNW-88 Inrichting opleiding Eerstejaars default op zowel eerstejaars al hogerejaars
  • SLNW-105 teller aantal records in selectie in datagrid

Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn, dan horen we dat graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *